Feestelijke jubileum-sing-in   

Jubilerende VEG organiseert feestelijke jubileum-sing-in                 De Vrije Evangelische Gemeente bestaat dit jaar 70 jaar. Als afsluiting van de feestelijkheden in dat kader organiseert de VEG een feestelijke jubileum sing-in op zondagavond 7 oktober. De sing-in begint om 19.00 uur en wordt gehouden in het kerkgebouw van de Vrije Evangelische Gemeente (Julianastraat 32).

Oud-organist Adrie Terwal is speciaal vanwege het jubileum-karakter van deze sing-in gevraagd voor de muzikale begeleiding op orgel. Terwal was 30 jaar organist in de VEG en bij velen zeer geliefd vanwege zijn gevoelige manier van begeleiden van de samenzang.

Thema van de sing-in is het jubileum/jaarthema van dit seizoen: Stip op de horizon. Voorganger Henk van Dam zal door middel van korte verbindende teksten de liederen belichten in het kader van dit thema. De VEG nodigt iedereen van harte uit voor deze afsluitende jubileum-activiteit.                                                                         Lees meer op www.vegmeppel.nl/sing-in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *