Gezinsevent VEG

 

De Vrije Evangelische Gemeente organiseert één keer per jaar een gezinsevent op zondagochtend.  Dit keer is dat op zondagochtend 27 oktober.  Het event begint om 9.45 uur en wordt gehouden in het kerkgebouw aan de Julianastraat in Meppel.

Speciale gast tijdens dit event is Matthijs Vlaardingerbroek. Hij verzorgt een gevarieerd en interactief totaalprogramma waarin diverse werkvormen elkaar afwisselen: verhalen vertellen, buikspreken goochelacts en improvisatietoneel komen allemaal voorbij  in een voorstelling van een uur tot vijf kwartier. Vlaardingerbroek is bekend in binnen- en buitenland en was te gast in meerdere Tv-programma’s. 

Hij speelt in dit gezinsevent zijn nieuwste programma: ”Schatrijk”. Een boeiend verhaal over vier mannen die op reis gaan en  de ene na de ander schat ontdekken.

De toegang is gratis. Na afloop van het programma is er koffie of thee en voor de kinderen limonade met iets lekkers er bij.

De VEG nodigt kinderen,  ouders, grootouders en verdere belangstellenden van harte uit voor dit bijzondere gezinsevent op de laatste zondag van de herfstvakantie.

Meer informatie: www.vegmeppel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *