Heilige Huisjes Tour – Hanne de Vries

AANBIDDINGSLEIDER HANNE DE VRIES GAAT OP HEILIGE HUISJES TOUR

In een gezellige huiskamer met je familie en vrienden God aanbidden? Aanbiddingsleider Hanne de Vries die spreekt en zingt bij de jeugdgroep van je kerk? Dat kan! Hanne de Vries heeft aangekondigd dat zijn succesvolle Heilige Huisjestour een vervolg krijgt!

Komend najaar zal Hanne op allerlei plekken in Nederland en België huiskamerconcerten geven. In zijn tourschema kun je zien waar hij allemaal heengaat! Tijdens zo’n bijzondere avond zal Hanne muziek maken, persoonlijke ervaringen en anekdotes delen en is er genoeg ruimte om gezellig een praatje te maken. Natuurlijk zal hij ook zijn nieuwe single Hier Bij U ten gehore brengen.

Tijdens de Heilige Huisjestour zal Alpha Nederland ook meegaan, om meer te kunnen vertellen over Alpha Youth. Alpha bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe. Hier vind je alvast wat meer info over Alpha Youth.

In 2013 vierde Hanne zijn 10-jarig jubileum als aanbiddingsleider met een huiskamertour door heel Nederland, waarbij hij onder andere optrad tijdens jeugdavonden en (jubileum)feestjes. Hij kwam toen in meer dan 30 huiskamers, hooizolders, jeugdhonken en zelfs in een discotheek. Annemieke, die een van de concerten bezocht, schreef: “Het was zooo gezellig! Dank voor je komst, je liedjes en waardevolle woorden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *