Kerstactie 2018 – Arme Kant van Meppel

Dankzij de geslaagde Kerstactie was het in 2017 mogelijk om 948 huishoudens in de gemeente Meppel tegoedbonnen aan te bieden van de plaatselijke supermarkten Jumbo, Albert Heijn en Coöp, zodat zij daarmee aanvullende boodschappen konden doen in de decembermaand.  De reacties die we hebben ontvangen zijn buitengewoon positief en het is duidelijk dat deze ondersteuning door deze gezinnen zeer wordt gewaardeerd.

Deze ondersteuning is alleen mogelijk dankzij uw hulp en solidariteit en door sponsoring vanuit de gehele Meppeler samenleving: bedrijven, instellingen, scholen, fondsen en particulieren giften.

Het streven van de Kerstactie 2018 is om ondersteuning te kunnen bieden aan 600   huishoudens met een laag besteedbaar inkomen door weer cadeaukaarten aan te bieden van Jumbo, Albert Heijn en Coöp, waarmee in de kerstperiode naar eigen keuze  extra boodschappen gedaan kunnen worden bij deze supermarkten in Meppel en Nijeveen.

Wij hopen deze kerstactie 700 cadeaukaarten van € 35,00 te kunnen aanbieden.                                                                                                      Daar is een totaal bedrag van € 24.500,00 voor nodig. Het is de bedoeling dit benodigde bedrag door sponsoring van particulieren en bedrijven en scholen en kerken en via fondsenwerving in te zamelen. Wij vragen daarom uw steun voor deze Kerstactie!

Ook U kunt ons financieel ondersteunen door middel van een bijdrage op bankrekening:

NL 84 RABO  0341 8578 74  t.n.v. Arme Kant Meppel   Elk bedrag is welkom.

Gelet op het succes van de kerstactie in 2017 hebben we er alle vertrouwen in dat we met uw hulp deze Kerstactie tot een succes kunnen maken.

Werkgroep Arme Kant van Meppel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *