Kerstnachtdienst Wilhelminapark sfeervol en sprekend gebeuren

 Op Kerstavond 24 december is er om 21.00 uur de jaarlijkse kerstnachtdienst in het Wilhelminapark. Honderden mensen weten inmiddels op Kerstavond de weg te vinden naar de sfeervol verlichte plek in het park nabij het hertenkamp. Daar wordt elk jaar in de Kerstnacht de geboorte van Jezus gevierd. De Vrije Evangelische Gemeente in Meppel tekent voor de organisatie van deze dienst, CMV “De Bazuin” verleent muzikale medewerking en Henk van Dam,  voorganger van de VEG Meppel leidt de dienst en houdt een korte Kerstoverdenking.  Opvallend is de medewerking van wethouder Henk ten Hulscher die vanuit zijn functie de lezing van het Kerstevangelie verzorgt. Als thema voor deze Kerstnachtdienst koos de VEG ”Hoop op vrede”.

De toegang is vrij, wel is er na afloop de mogelijkheid om iets bij te dragen voor de onkosten van dit bijzondere initiatief. Na afloop van de kerstnachtdienst is er gratis warme chocolademelk of glühwein en gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten.

De VEG hoopt veel inwoners van Meppel en omgeving te begroeten in deze Kerstnachtdienst om samen dit bijzondere geboortefeest te vieren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *