Kindermiddag VEG

Team Bussie Basta verzorgt spetterend programma  tijdens kindermiddag VEG 

Midden in de voorjaarsvakantie organiseert de Vrije Evangelische Gemeente in Meppel een vakantiemiddag voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De middag wordt gehouden op woensdag 19 februari in het kerkgebouw van de VEG aan de Julianastraat. Speciaal voor dit kinderfestijn is de kerkzaal omgebouwd tot activiteitenruimte voor de kinderen.

De VEG heeft voor deze middag team “Bussie Basta” uitgenodigd. Team Bussie Basta is met maar liefst drie mensen present en verzorgt een afwisselend en spetterend totaalprogramma vor zoals ze dat zelf zeggen stoere jongens en coole meiden. Op het programma staat onder meer: Vetkuif of Rock a Bella (met stoere Bandana), Tatto Sjablonen met Schminck, Nagellak, Bubble Gum Challenge, Dansen op Rock and Roll muziek en busje schilderen.

Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.    De toegang is gratis. Kinderen krijgen na afloop een leuke goodiebag mee.

De VEG nodigt alle kinderen van harte uit. Ouders die hun kinderen komen brengen zijn van harte welkom en kunnen ook blijven en als ze dat willen meedoen met het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *