Paasevent op vrijdag 7 april

Op vrijdagavond 07 april a.s. organiseert Missie in Meppel het event; Pasen in Meppel 2017.

Het thema van dit event is Passie voor Leven! Dit initiatief dat is ontwikkeld door de werkgroep Missie in Meppel waarin de gezamenlijke kerken op een geheel eigentijdse manier aandacht vragen voor de boodschap van Pasen.

Vanaf 1845 uur zal de manifestatie starten in het Wilhelminapark. Van daaruit zal er gezamenlijk worden vertrokken richting het Kerkplein, tijdens deze tocht zullen er fakkels en lichten worden meegenomen en zullen er bloemen worden

gedeeld aan de omstanders.

 

Vanaf 1930 uur is in het centrum van Meppel het hoofdprogramma zijn te zien en te horen, het Kerkplein is dan het

toneel waar de band Barricade uit Meppel eigentijdse liederen ten gehore zal brengen die in het licht van Pasen qua inhoud bijzonder zijn.

 

Met songs zoals Nooit meer morgen van Marco Borsato of Lopen tot de Zon van Acda en De Munnik

Naast muziek zullen er ook een viertal interviews te zien zijn van bekende en minder bekende Meppelers, zij zullen vertellen over hun beleving bij Pasen.

 

De verteller in de persoon van Hielke Wagenaar zal de interviews van Arend Compagner die de afgelopen weken zijn gemaakt, aan elkaar verbinden. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend maar hebben een duidelijke boodschap en iets gemeenschappelijks, namelijk Passie voor Leven! Onderwerpen zoals de ontwikkelingen in de wereld, hoe sta jij in de wereld, hoe kunnen we elkaar helpen en waar put je je kracht uit, komen ter sprake.

 

We nodigen jullie van harte uit aanwezig te zijn op dit event Pasen in Meppel!, voor actuele informatie zie de websitemissieinmeppel.nl of via de link @paseninmeppel op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *