Sing-in bij de VEG

Op zondag 13 november organiseert de Vrije Evangelische Gemeente in Meppel  een sing-in. De sing-in wordt gehouden in het kerkgebouw van de VEG aan de Julianastraat en begint om 19.00 uur. De kerk is open vanaf 18.30 uur.  

Het thema van deze sing-in is:” Het lied dat je raakt”. Een bijzonder thema, dat gekozen is omdat de liederen die gezongen worden vrijwel allemaal zijn aangereikt door mensen omdat dat lied hen op welke manier dan ook raakte. Muzikale medewerking is er dit keer van drie getalenteerde muzikanten die overigens eerder meewerkten aan de sing-in: Wilbert Magre (orgel/piano), Carina Petersen-Bossenbroek (panfluit) en Johan Petersen (zang). Henk van Dam, voorganger van de VEG heeft de algehele leiding.  De combinatie van samenzang (beleid op orgel/piano en panfluit), solozang, gesproken teksten en muzikale intermezzo’s (orgel/piano en panfluit)zorgt voor een programma vol afwisseling, vaart en variatie.

Bij de start van het nieuwe seizoen in de VEG mochten mensen een lied noemen wat hen raakt en daarbij ook delen wat hen juist in dat lied raakt. Aan de hand van de liederen die daarbij gekozen werden en de verhalen die daarbij gedeeld zijn is het programma voor deze sing-in samengesteld. En dat geeft aan deze avond een heel persoonlijke noot. Tegelijk ontbreekt ook de verbinding vanuit de liederen en de persoonlijke verhalen met  Bijbelwoorden niet! Het programma van de sing-in is opgebouwd uit een aantal blokjes. Elk blokje bestaat uit twee samenzangliederen en één solonummer of een instrumentaal intermezzo. Alles bij elkaar een bijzonder geheel. De VEG nodigt u en jou ban harte uit!   De toegang is vrij, bij de uitgang is er een collecte voor de onkosten. Na afloop van het programma is er koffie en thee en gelegenheid om na te praten en elkaar te ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *