Sing-in op zondag 26 november VEG Meppel

Uitersten raken elkaar in programma sing-in VEG Meppel

 De Vrije Evangelische Gemeente organiseert op zondag 26 november een sing-in met een bijzonder thema. Bij dat thema is een passend programma samengesteld wat een bijzonder en verrassend karakter draagt.

De sing-in op deze zondag heeft als thema: “Gedenken en verwachten”.    Een thema wat is ingegeven door het feit dat op deze zondag in veel kerken mensen worden herdacht die overleden zijn. Tegelijk is deze zondag ook de opmaat naar de adventsperiode, de periode van verwachting van nieuw leven wat in de Kerstnacht geboren is.

Vandaar dit thema waarin ”de uitersten elkaar raken”. De liederen, de gesproken teksten de muzikale intermezzo’s staan allemaal in het teken van enerzijds het voorbijgaande van ons aardse bestaan en tegelijk ook in het perspectief van de verwachting van nieuw Leven wat sterker is dan de dood.

Muzikale medewerking wordt verleend door Wilbert Magré op orgel en piano en Martin Vermeer, solist. De algehele  leiding is in handen van Henk van Dam, voorganger van de VEG Meppel.

De sing-in begint om 19.00 uur, de kerk is vanaf 18.30 uur open. In verband met de grote belangstelling is het raadzaam om tijdig aanwezig te zijn.

Lees meer op www.vegmeppel.nl/sing-in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *