Together Worship bij de VEG gaat niet door

Gaat niet door!!

De Vrije Evangelische Gemeente in Meppel organiseert op zondagavond 15 maart een Together Worship avond. Deze avond begint om 19.00 uur en wordt gehouden in het kerkgebouw van de VEG, Julianastraat 32.

Initiatiefnemer Remco Hakkert bedacht het concept van Together Worship, nu al weer ruim 10 jaar geleden. Een programma van ongeveer 5 kwartier met  veel samenzang en daarnaast een duet door twee zangers uit de band  en een solonummer gezongen door Remco Hakkert zelf. Een praise and worshipband ondersteunt en begeleidt de samenzang zowel vocaal als instrumentaal. De combinatie van die onderdelen met een korte toespraak n.a.v. een Bijbelgedeelte door Remco Hakkert zelf maakt het programma compleet.

Het oorspronkelijke idee achter Together Worship (een alternatieve invulling van een tweede kerkdienst op zondag) is inmiddels verbreed. Vrijwel wekelijks is het team van Together Worship op zondag onderweg en verzorgt een programma, soms zelfs twee keer per zondag.

Een steeds wisselende setlist met oudere en nieuwere nummers, een breed en gevarieerd repertoire vanuit diverse bundels en het actief mee kunnen doen van het publiek,(het accent ligt op samen zingen) en de medewerking van zangers en muzikanten die op professioneel niveau muziek maken blijkt een succesformule die voor heel veel mensen veelbetekenend is.

Together Worship was al meerdere keren te gast in de VEG Meppel en zal dus ook komende zondag weer present zijn. De VEG nodigt iedereen van harte uit voor deze avond. “Een dienst om nooit te vergeten”, staat op de flyer. En dat wordt het ongetwijfeld. De toegang is vrij, er is een collecte voor de onkosten. Na afloop is er koffie en thee en gelegenheid om elkaar en ook de medewerkers te ontmoeten.  Gelet op de te verwachten belangstelling is het raadzaam om tijdig aanwezig te zijn. Vanaf 18.30 uur is de kerk geopend voor publiek.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *